Diensten


Uitbreiden & Renoveren


We begrijpen dat het uitbreiden of renoveren van uw huis een enorme taak kan zijn, we zullen u dan ook begeleiden door het hele project van het ontwerp tot en met de oplevering. Renovatie- of uitbreidings werkzaamheden zorgen voor overlast bij u thuis, wij proberen dit altijd te minimaliseren en werken naar uw wens. Bij al onze woningbouw en renovatiep rojecten hanteren wij een sympathieke aanpak. We werken nauw samen met lokale planning- en conserverings instanties om ervoor te zorgen dat alle bouwwerken voldoen aan de opgelegde richtlijnenCommercieel
Onze commerciële bouwprojecten richten zich op kantoren, magazijnen, educatieve centra en winkels. In de detailhandel bieden we inrichtings- en moderniseringsdiensten voor bestaande panden en bouwdiensten voor nieuwe winkels. We werken nauw samen met al onze klanten om een winkelruimte te creëren om een zo groot mogelijke klantvriendelijkheid en winstgevendheid te bekomen. In het onderwijs bieden we ongeëvenaarde leeromgevingen, waarbij we kleuterscholen tot basis- en middelbare scholen hebben getrans formeerd. We besteden veel aandacht aan de opdracht en visie van de klant om zo de best mogelijke omgeving te bereiken voor het leerproces.
OnderhoudHet is voor organisaties van vitaal belang om hun gebouw in de best mogelijke staat te houden zodat het pand zijn waarde blijft behouden. Organisaties moeten een onderhoudsbeleid voor gebouwen hebben dat de methode definieert om het gebouw gebruiksgeschikt te houden. We bieden een volledig onderhoudspakket dat zowel geplande als responsieve onder houds reparaties omvat. We werken met veel van onze klanten samen om zo hun energiebeheer beleid te definiëren en hen op een praktische manier te helpen dit beleid te implementeren.